ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Το αφήγημα των διακοπών σας στην Κύθνο ξεκινάει από εδώ. Από μία ειδυλλιακή γωνιά αυτού του διακριτικού κυκλαδίτικου προορισμού, που μπορεί να προσφέρει όλα όσα φέρνουν στο μυαλό σας την εικόνα του απόλυτου καλοκαιριού. Το STIMATA είναι ο δικός μας τρόπος για μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής στην Κύθνο, συνδυάζοντας τη φυσική ομορφιά του νησιού με την άνεση, την πολυτέλεια και τη φιλοξενία.

Η ιστορία μας
Σχετικά με τo Stimata

Το STIMATA φιλοξενείται στα Φλαμπούρια, μία γραφική παραθαλάσσια γωνιά στα δυτικά της Κύθνου, που εντυπωσιάζει με την αμμουδιά της και το όμορφο ηλιοβασίλεμα πάνω από το γαλάζιο της θάλασσας. Επτά υπόσκαφα δωμάτια κτισμένα στο ανάγλυφο της παραλίας συνδυάζουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τον φυσικό περίβολο, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διαμονής. Οι τοίχοι από πέτρα δημιουργούν έναν αίσθημα ασφάλειας και σύνδεσης με τη φύση, ενώ τα ξύλινα στοιχεία και οι διακοσμητικές λεπτομέρειες προσδίδουν ζεστασιά και φιλική ατμόσφαιρα. Διαθέτουν ιδιωτικά μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα, που σας προσφέρουν τη δυνατότητα να απολαύσετε το φυσικό περιβάλλον από την άνεση της ιδιωτικότητάς σας. Εδώ μπορείτε να χαλαρώσετε, να απολαύσετε τον ήχο των κυμάτων και να θαυμάσετε τον υπέροχο ουρανό πάνω από τη θάλασσα.


Διαβάστε την ιστορία μας

Experience

Εμπειρία

Το Νησί μας
Διαμονή
Stimata Suites

Με σεβασμό στη φυσιογνωμία του τοπίου χαράξαμε γραμμές και επιλέξαμε υλικά που όχι απλά ταιριάζουν με αυτό αλλά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του. Φυσικός δροσισμός και φωτισμός σε κάθε χώρο, ανεμπόδιστη θέα στο μπλέ του ουρανού και της θάλασσας, έμπρακτη αειφορία και παροχές υψηλού επιπέδου. Τρείς διαφορετικές προτάσεις, η καθεμία διαφορετική με μία κοινή, όμως, προσέγγιση στην αισθητική και τη λειτουργικότητά τους. Μοναδικός μας στόχος η ξεκούραση για το σώμα, τις αισθήσεις και το βλέμμα σας.

room view
Sea & Sunset View

Accommodation

Deluxe Suite

Sea & Sunset View

Accommodation

Split Level Suites

room view
room view
Sea View

Accommodation

Junior Suites